ABUS Macator Cykelhjelm

Dette produkt er nyt, men har været en udstillingsvare og den originale emballage medfølger derfor ikke.
Dette produkt kan sendes eller afhentes i butikken i Holbæk. Se åbningtider her
14 dages fortrydelsesret

Dette produkt er en udstillingsvare. Standen på cykelhjelmen er helt som ny, den har ingen synlige ridser eller tegn på at have været prøvet på i forretningen.

Produktbeskrivelse:
Macator er en ny all-round sportshjelm fra ABUS til dig der vil ud på landevejene. Hjelmen i grøn med et flot mønster har et flot stilrent look og sidder godt på hovedet. Macator er støbt med In-Mold teknologi, der giver hjelmen en flottere finish samtidig med den bedste sikkerhed. Derudover giver In-Mold teknologien også en utrolig let hjelm på kun 270 gram.

Cykelhjelmen har 13 luftkanaler, der både sikrer at der kommer frisk luft ind samtidig med, at noget af varmen ryger ud – uden du hverken får det for koldt eller for varmt. I de forreste luftkanaler er der monteret et insektnet, der forhindrer fluer og andre insekter i at flyve ind under hjelmen.

Med det smarte Zoom Ace justeringssystem kan du finjustere hjelmen, så den passer perfekt til dig, ved hjælp af justeringshjulet i nakken. For endnu bedre pasform er justeringssystemet i nakken koblet til en justerbar ring, der omkranser hele hovedet, så det ikke kun er den bagerste del af hjelmen, der bliver justeret.

Som en ekstra detalje er der over justeringssystemet plads til en hestehale, så du ikke får problemer med håret under hjelmen.

Størrelsesguide:
Som udgangspunkt kan man bruge tabellen til at give en indikation af, hvilken størrelse der er den rette. Er du i tvivl kan du måle rundt om dit hovede lidt over ørerne og hen over panden ca. 2 cm fra øjenbrynene.

Alder Hjelmstørrelse
0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12-80+ år 52-65 cm

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.