ABUS Macator MIPS Cykelhjelm

Dette produkt er nyt, men har været en udstillingsvare og den originale emballage medfølger derfor ikke.
Dette produkt kan sendes eller afhentes i butikken i Holbæk. Se åbningtider her
14 dages fortrydelsesret

Dette produkt er en udstillingsvare. Standen på cykelhjelmen er helt som ny, den har ingen synlige ridser eller tegn på at have været prøvet på i forretningen.

Produktbeskrivelse:
ABUS Macator MIPS er en stilren, sikker og komfortabel sportshjelm til dig der vil ud på landevejene. Med In-Mold teknologien får du både en hjelm med flottere finish, den bedste sikkerhed samt en utrolig let hjelm. Udover det er hjelmen udstyret med MIPS, som er en revolutionerende teknologi, der består af en bevægelig skal på indersiden, der sidder mellem hovedet og hjelmens overflade.

Praktisk og sikker
De 13 luftkanaler sikrer at der kommer frisk luft ind samtidig med, at noget af varmen ryger ud. I fronten er der monteret et insektnet, der forhindrer insekter i at flyve ind under hjelmen. Med det smarte Zoom Ace justeringssystem kan du justere hjelmen med justeringshjulet, så den passer præcis til dig og din hovedform. Udover det er der plads til en hestehale, så du ikke får problemer med håret under hjelmen.

Størrelsesguide:
Som udgangspunkt kan man bruge tabellen til at give en indikation af, hvilken størrelse der er den rette. Er du i tvivl kan du måle rundt om dit hovede lidt over ørerne og hen over panden ca. 2 cm fra øjenbrynene.

Alder Hjelmstørrelse
0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12-80+ år 52-65 cm

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.