ABUS Pedelec 1.1 Cykelhjelm

Dette produkt er nyt, men har været en udstillingsvare og den originale emballage medfølger derfor ikke.
Dette produkt kan sendes eller afhentes i butikken i Holbæk. Se åbningtider her
14 dages fortrydelsesret

Dette produkt er en udstillingsvare. Standen på cykelhjelmen er helt som ny, den har ingen synlige ridser eller tegn på at have været prøvet på i forretningen.

Produktbeskrivelse:
En cykelhjelm til hverdagen med elegant look og maksimal beskyttelse. ABUS Pedelec 1.1 er efterfølgeren af den populære første udgave af Pedelec-serien fra ABUS.

ABUS Pedelec 1.1 i har et integreret regnslag, som du finder bagpå hjelmen. Regnslaget kan nemt kan trækkes ud over hjelmen og sikrer dig, at du kommer frem med tørt hår. På bagsiden af hjelmen finder du også en højt placeret LED baglygte med 180 graders synlighed, som gør din cykeltur endnu mere sikker.

Cykelhjelmen er bygget i en In-mold konstruktion, som giver en flot finish og en utrolig hårdfør sammenstøbt skal, der både sikrer en lav vægt og høj beskyttelse. Det gør denne hjelm særligt god til elcyklisten, der som ofte kører lidt hurtigere end andre cyklister og derved også kan være udsat for større risiko for skader.

Sammen med de behagelige justérbare stropper, magnetspændet og den finindstillende skruejustering i nakken kan du let tilpasse hjelmen ud fra dine præcise behov.

Størrelsesguide:
Som udgangspunkt kan man bruge tabellen til at give en indikation af, hvilken størrelse der er den rette. Er du i tvivl kan du måle rundt om dit hovede lidt over ørerne og hen over panden ca. 2 cm fra øjenbrynene.

Alder Hjelmstørrelse
0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12-80+ år 52-65 cm

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.