ABUS Scraper Kid 3.0 Cykel-/Skaterhjelm

Dette produkt er nyt, men har været en udstillingsvare og den originale emballage medfølger derfor ikke.
Dette produkt kan sendes eller afhentes i butikken i Holbæk. Se åbningtider her
14 dages fortrydelsesret

Dette produkt er en udstillingsvare. Standen på cykelhjelmen er helt som ny, den har ingen synlige ridser eller tegn på at have været prøvet på i forretningen.

Produktbeskrivelse:
MABUS Scraper Kid 3.0 er en fremragende og populær skaterhjelm i sort til barnet, der både står på skateboard eller cykler. Med fantastisk sikkerhed og beskyttelse kan du bevæge dig ud på din cykel med god samvittighed, velvidende at din cykelhjelm passer godt på dit hoved.

Sikkerheden er i top ved denne hjelm, hvilket blandt andet kommer til udtryk i designet ved den ekstra dybe pande og nakke, som beskytter dig endnu bedre, hvis du skulle være uheldig at styrte på en uforudset måde. Skalen på ABUS Scraper 3.0 er lavet i en In-Mold konstruktion, der giver cykelhjelmen eminent stødabsorbering og et stilrent smooth look.

Flere skaterhjelme har udfordringer med god ventilation, på grund af den kompakte konstruktion. Det har ABUS dog kommet i møde ved hjælp af 8 strategisk placerede ventilationskanaler og ABUS’ egen Forced Air Cooling Technology, så dit hoved ikke koger over når du er på farten.

Med den specialudviklede Zoom Ace Urban nakkejustering har du mulighed for at finindstille hjelmen præcist ud fra den ønskede pasform, og sammen med de bløde hjelmstropper og hagespænde med pude, sikrer du dig til altid at være komfortabel på din tur.

Størrelsesguide:
Som udgangspunkt kan man bruge tabellen til at give en indikation af, hvilken størrelse der er den rette. Er du i tvivl kan du måle rundt om dit hovede lidt over ørerne og hen over panden ca. 2 cm fra øjenbrynene.

Alder Hjelmstørrelse
0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12-80+ år 52-65 cm

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.