ABUS Smiley 2.0 Cykelhjelm

Dette produkt er nyt, men har været en udstillingsvare og den originale emballage medfølger derfor ikke.
Dette produkt kan sendes eller afhentes i butikken i Holbæk. Se åbningtider her
14 dages fortrydelsesret

Dette produkt er en udstillingsvare. Standen på cykelhjelmen er helt som ny, den har ingen synlige ridser eller tegn på at have været prøvet på i forretningen.

Produktbeskrivelse:
Populær børnehjelm i en flot blå farve og guldfarvede stropper med fokus på sikkerhed. Den populære hjelm er blevet redesignet og har fået øget sikkerhed med bedre beskyttelse af nakke og tindinger. Hjelmen er udstyret med 8 luftkanaler med fluenet, så der er god ventilation uden risiko for at få insekter i håret. Hjelmen er støbt med In-Mold-teknologi, der giver det flotteste finish og den bedste sikkerhed.

Hjelmen er monteret med behagelige stropper, klassisk hagespænde med beskyttelsespude og skruejustering i nakken, der giver øget komfort og sikkerhed, da det er muligt at justere hjelmen så den passer perfekt til dit barns hoved. Hjelmen har desuden ekstra reflekser for øget synlighed.

Denne hjelm er velegnet til barnet, der sidder i barnestol eller cykeltrailer, da hjelmens flade nakke tillader barnet at sidde med oprejst hoved. Smiley fås helt ned til 45 cm og kan derfor også benyttes af de allermindste cyklister.

Størrelsesguide:
Som udgangspunkt kan man bruge tabellen til at give en indikation af, hvilken størrelse der er den rette. Er du i tvivl kan du måle rundt om dit hovede lidt over ørerne og hen over panden ca. 2 cm fra øjenbrynene.

Alder Hjelmstørrelse
0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12-80+ år 52-65 cm

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.