ABUS Urban-I 3.0 MIPS Cykelhjelm

Dette produkt er nyt, men har været en udstillingsvare og den originale emballage medfølger derfor ikke.
Dette produkt kan sendes eller afhentes i butikken i Holbæk. Se åbningtider her
14 dages fortrydelsesret

Dette produkt er en udstillingsvare. Standen på cykelhjelmen er helt som ny, den har ingen synlige ridser eller tegn på at have været prøvet på i forretningen.

Produktbeskrivelse:
ABUS Urban-I 3.0 har en holdbar In-Mold fusionsskalskonstruktion og er formet i stødabsorberende EPS-materiale, der virker støddæmpende ved styrt. Derudover har hjelmen MIPS, som er en funktion, der hjælper med at forebygge hjerneskader som følge af rotationsfald.

Cykelhjelmen har 17 luftkanaler, som giver dig god ventilation, samt et indbygget flue- og insektnet. Hjelmen giver dig mulighed for en præcis justering af størrelsen med Zoom Ace Urban nakkespændet, som skrues ind og ud med et smart drejehjul, så du får den helt rette størrelse til din hovedform.

På hjelmens inderside finder du en aftagelig skygge foran og en ny og forbedret integreret LED-baglygte bagtil, som gør dig ekstra synlig i trafikken.

Størrelsesguide:
Som udgangspunkt kan man bruge tabellen til at give en indikation af, hvilken størrelse der er den rette. Er du i tvivl kan du måle rundt om dit hovede lidt over ørerne og hen over panden ca. 2 cm fra øjenbrynene.

Alder Hjelmstørrelse
0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12-80+ år 52-65 cm

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.