ABUS Youn-I 2.0 Cykelhjelm

Dette produkt er nyt, men har været en udstillingsvare og den originale emballage medfølger derfor ikke.
Dette produkt kan sendes eller afhentes i butikken i Holbæk. Se åbningtider her
14 dages fortrydelsesret

Dette produkt er en udstillingsvare. Standen på cykelhjelmen er helt som ny, den har ingen synlige ridser eller tegn på at have været prøvet på i forretningen.

Produktbeskrivelse:
Youn-I hjelmen i farven Sparkling Blue er støbt med In-Mold teknologi, der giver den flotteste finish samtidig med at det giver den bedste sikkerhed. Det gør hjelmen optimal til både BMX, MTB, skateboard og rulleskøjter. Hjelmen er monteret med behagelige stropper, klassisk hagespænde med sikkerhedspude og skruejustering i nakken, som gør det muligt at tilpasse hjelmen, så den sidder perfekt.

Med de 17 luftkanaler, hvor flere er med integreret fluenet, yder hjelmen en optimal ventilation på din cykeltur. For at skabe ekstra synlighed er der både reflekser og en LED-baglygte på hjelmen, som sidder i en position, hvor den yder 180 graders synlighed. Hjelmen er designet med reflekterende detaljer som øger din sikkerhed i trafikken.

Størrelsesguide:
Som udgangspunkt kan man bruge tabellen til at give en indikation af, hvilken størrelse der er den rette. Er du i tvivl kan du måle rundt om dit hovede lidt over ørerne og hen over panden ca. 2 cm fra øjenbrynene.

Alder Hjelmstørrelse
0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12-80+ år 52-65 cm

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.