MELON Toddler Rainbow cykelhjelm rød, XXS 46-50 cm

Original price was: kr. 799,00.Current price is: kr. 499,00.

Dette produkt er nyt.
Dette produkt kan sendes eller afhentes i butikken i Holbæk. Se åbningtider her
14 dages fortrydelsesret

MELON® Toddler: Sikkerhed, funktion og stil – Kun til babyer.
Melon Toddler Hjelmene tilbyder en eksklusiv og revolutionerende sikkerhedsteknologi til den mindste cykelgruppe mellem 12 og 36 måneder. Det nye X-FIX-stroppesystem tilføjer ekstra komfort og sikkerhed.

Hver Melon Toddler hjelm består af en specielt udviklet babyskal med 360 ° synlighed på grund af reflekserne i stropperne og den integrerede baglygte.

Melon Toddler-hjelmen tilbyder et nyt, hidtil uset niveau af sikkerhed takket være X–Fix stroppesystemet. Denne eksklusive teknologi sikrer, at hjelmen forbliver i den rigtige position, selv i ekstreme situationer. X-Fix stroppesystemet forhindrer hjelmen i at glide af hovedet i tilfælde af et fald og fordeler slagkræfterne optimalt. X-Fix-Wing krydser stropperne ved overgangen mellem hoved og hals for at give optimal beskyttelse af barnets sårbare nakkeområde.

Melon divider lock hjælper yderligere med at justere hjelmen til en perfekt pasform. Melons patenterede Fidlock® magnetisk spænde kan nemt betjenes med én enkelt hånd og har anti-klemmebeskyttelse (minimerer risikoen for at hud kommer i klemme i spændet).

Melon Toddler har en integreret baglygte i en af ​​de mest synlige positioner, bagsiden af ​​hovedet. Baglygten har 3 indstillinger: On / off / flashing

De antibakterielle, åndbare og vaskbare (30 grader) Coolmax® puder medfølger i 3 størrelser: 4 mm, 7 mm & 12 mm og garanterer at hjelmen sidder optimalt på dit barns hoved og giver barnet en behagelig følelse.

 

FUNKTIONER

 • Vægt: 250 gram – 30 % vægtreduktion sammenlignet med andre konventionelle skalhjelme.
 • Justerbare divider lock på sidestropperne – nemmere justering af stropperne og holder hjelmen på plads permanent.
 • Højteknologisk forstærket yder- og inderskal i slidstærk, stød & brudsikker EPS for maksimal sikkerhed og ekstra lang levetid.
 • Integreret baglygte med 3 indstillinger: on / off / flashing
 • Størrelse & Indvendig omkreds:
  • 44-50 cm. (XXS)
 • 3 sæt antibakterielle Coolmax puder i 4, 7 & 12 mm tykkelse for optimal tilpasning
 • CE EN 1078 godkendt
 • 12 ventilationshuller
 • X–Fix stroppesystemet forhindrer hjelmen i at glide af hovedet i tilfælde af et fald og fordeler slagkræfterne
 • Fidlock® magnetisk spænde. Patenteret magnetisk spænde der nemt kan betjenes med én enkelt hånd og har anti-klemmebeskyttelse (minimerer risikoen for at hud kommer i klemme i spændet).
 • Refleks i remmene

 

SIKKERHED OG KVALITET

Med Melon hjelmen du garanteret en komfortabel cykelhjelm, som er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø- og sundhedskrav CE EN 1078. Denne hjelm er minimum 30 % lettere end en standard skalhjelm. Refleks i remmene øger synligheden i trafikken efter mørkets frembrud.

 

VEDLIGEHOLDELSE

Melon cykelhjelmen tørres over med en fugtig klud efter behov. Puderne kan tages ud og vaskes ved 30 grader.

 

JUSTERING OG ANVENDELSE

Når du køber en cykelhjelm fra Melon, får du en hjelm som er udstyret med et nakkespænde, der giver dig mulighed for at justere hjelmen i formen, hvilket øger sikkerheden. Cykelhjelmen fra Melon lukkes ved hjælp af magnetspændet under hagen. EPS inderskallen er i kombination med de meget stærke stropper med til at yde høj beskyttelse mod stød.

Størrelsesguide:
Som udgangspunkt kan man bruge tabellen til at give en indikation af, hvilken størrelse der er den rette. Er du i tvivl kan du måle rundt om dit hovede lidt over ørerne og hen over panden ca. 2 cm fra øjenbrynene.

Alder Hjelmstørrelse
0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12-80+ år 52-65 cm

2 på lager